magenta webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Akciós értesítő-Ne maradjon le akcióinkról!


Fizessen online!

 Webáruházunkban bankkártyával is fizethet!
Online fizetési megoldás

Fizetési módokHP, Canon, Epson ,Lexmark , Brother,
Samsung, Sharp, Konica-Minolta, Kyocera, Xerox

utángyártott tintapatronok és tonerek kedvező áron!


Utángyártott kellékeink gyártója
ISO 9001 és ISO 14001-es szabvánnyal is rendelkezik.


Rendelését telefonon és emailben is leadhatja. Székhelyünkön csak az előre megrendelt és visszaigazolt áru vehető át, mert raktárkészlettel nem rendelkezünk. 

Személyes átvétel akár a megrendelés napján.
/13 óráig leadott rendelés esetén/ 

 


Kövessen minket!


Adatvédelem
 ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
 
Hatályba lépett a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete.
A mai nappal hatályát veszti az üzleten kívül a fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet, és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet.
Az új rendelet főbb szabályai a következők:
Részletes tájékoztatási kötelezettségetír elő a jogszabály. A tájékoztatási kötelezettség kiterjed az elállás részletes feltételeire, illetve egy szabványelállási nyilatkozat átadására is, mely helyett természetesen saját nyilatkozattal is élhet elállási jogával a fogyasztó.
Az elállási jog 8 munkanapról 14 napra bővül.Az elállási jog gyakorlására előírt határidő attól a naptól kezdődik, amelytől a fogyasztó vagy az általa megjelölt személy a megrendelt árut átveszi.
Ha a webshop elmulasztja a tájékoztatást az elállási jogról, akkor a 14 napos elállási határidő 12 hónappal meghosszabbodik.
A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát.
A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni,vagy átadni a terméket a webshopnak.
A jogszabály megtiltja a webáruház üzemeltetőnek, hogy az általa kínált fizetési mód igénybevétele után fizetendő díjat meghaladó további díjat terheljenek a fogyasztókra.
A webshop köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon fizetési kötelezettséggel járó megrendelés vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a fogyasztó szerződési nyilatkozatát megtámadhatja.
A rendelet a jótállás és a szavatosság szabályairól, valamint ez elállási jog gyakorlásáhozmintanyilatkozatokatis közöl.
 
ADATVÉDELEM:
 
 
Megrendelésekor kizárólag azon információk kerülnek rögzítésre, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adja ki a webáruház tulajdonosa. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
A kosárban elhelyezett, de nem megrendelt termékek 1 óra elteltével törlésre kerülnek.  
 
 A folyamatos készlet és ár ellenőrzés ellenére előfordulhat készletfogyás, vagy az árak elírása adatbázis hiba miatt, ezért  kérjük ha a termék árát irreálisan alacsonynak  vagy irreálisan magasnak  találja , vegye fel velünk a kapcsolatot.
Köszönjük.
 
ADATKEZELÉS:
 
Jelen Adatvédelmi nyilatkozat célja ,hogy a Magenta patron és toner webáruházból rendelt termék megrendelése során megadott és a weboldal üzemeltetői  (Adatkezelő) számára hozzáférhetővé vált személyes és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.
 
Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem
vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza adatait, vagy azok egy  részét az oldalon vagy az oldal közvetítésével.
 
 
A Webáruház által forgalmazott termékek megrendelése esetén olyan adatokat is megadhatnak ,melyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű
adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek,így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadók.
 
 
Személyes adatnak minősül bármely meghatározott ( azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel  (a továbbiakban érintett ) kapcsolatba hozható adat,
az adatból levonható ,az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata 
az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha Őt-közvetlenül, vagy közvetve -név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több
fizikai, fiziológiai, ,mentális, gazdasági, kulturális, vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet. (2011. évi CXII.törvény )
AZ  ADATKEZELÉS JOGALAPJA
 
   
Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott
személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (l) bekezdése és a 2001. évi
CVIII. törvény 13/ A. § (3) bekezdése . 
 
HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ
 
A felhasználó megrendeléskor hozzájárul, hogy az Adatkezelő a
megrendeléshez kötelezően előírt adatait kezelje.
 
NAIH-77528/2014

Keresés max.1-2 kifejezés beírásával

Rendeljen most!

Ha 13 óráig leadja
megrendelését, a
terméket még aznap
postára adjuk
, és
másnap át
is veheti otthonában.
Személyes átvétel 
akár aznap, 13 óráig
leadott rendelés

esetén. (hétköznap)


Bevásárlókosár

Patron és toner töltés

Kifogyott?Töltesse meg nálunk! 
Töltési árak :Fekete patron :1.490.-
Színes patron :1.990.- 
Tonerek töltése :3.990-től
Elkészülési idő:2-3 nap
COLOP Bélyegző készítés

PartnereinkWebáruház

0.2625 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc